1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ANNELERE ÖZEL PROGRAM
EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ANNELERE ÖZEL PROGRAM

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ANNELERE ÖZEL PROGRAM

  Ereğli Belediyesi 14 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Bolkar Düğün Salonu’nda bir program düzenledi. Programa şehit ve engelli annelerinin yanı sıra birçok anne katıldı.

A+A-

        Ereğli Belediyesi 14 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Bolkar Düğün Salonu’nda bir program düzenledi. Programa şehit ve engelli annelerinin yanı sıra birçok anne katıldı.

        Canlı müzik eşliğinde hoş vakit geçiren anneler Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkürlerini ilettiler.

18449536_10211332166236713_1890475518688472667_o.jpg

Annesinin de bulunduğu programa katılan Başkan Özgüven kısa bir konuşma yaptı. Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna dikkat çeken Başkan Özgüven: ”Sizler bizlerin en kıymetlilerisiniz. Şehit annelerimiz ve engelli annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bugün vesilesiyle bir program düzenledik. Bizim için her gün anneler günü. Şöyle baktığımızda şehit annelerimizi görüyoruz onların acıları, hissiyatı çok farklı ben bu vesileyle şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bir şehit annemiz; ‘oğlum bana en güzel hediyeyi verdi şehit olarak’ diyor. İşte bu millette bu feraset var, ne mutlu bize. Diğer bir şeref konuklarımız da engelli annelerimiz. Bu da bizim kaderimiz diyen ve yüzlerindeki tebessümü eksik etmeden evlatlarına kol kanat geren, her daim onların yanında bulunan annelerimiz. Ereğli’nin Şehr-i Emin’i olarak ben, Ereğli Belediyesi çalışanları olarak bizler sizlerin emrindeyiz. İnşallah bundan sonra daha çok bir araya geliriz. Hepinize saygılarımı sunuyor, anneler gününüzü kutluyorum.” dedi.

img_0746.jpg

Programın sonunda Başkan Özgüven bütün annelerin yılın annesi olduğunu belirterek anneleri temsilen 2 engelli çocuk annesi Serpil Duru’ya plaket takdim etti. Ayrıca diğer yılın annesi Şehit Berat Boz annesi Gülhan Boz’a Ereğli Başsavcısı Alparslan Ağcakale’nin eşi Serap Ağcakale, 2 engelli çocuk annesi Müzeyyen Acar’a ise Başkan Özgüven’in eşi İlkay Özgüven hediyelerini takdim ettiler.

img_0901.jpgimg_0790.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.