1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN DOLU DOLU ETKİNLİK
EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN DOLU DOLU ETKİNLİK

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN DOLU DOLU ETKİNLİK

Ereğli Belediyesi kültürel belediyecilik kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Haftasonu Fettah Can Konseri’nin yanı sıra anneler günü vesilesiyle Ereğli Belediyesi Atlı Spor Kulübü’nde şehit anneleri onuruna kahvaltı programı ayrıca Sebahat Şahin’in kon

A+A-

        Ereğli Belediyesi kültürel belediyecilik kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Haftasonu Fettah Can Konseri’nin yanı sıra anneler günü vesilesiyle Ereğli Belediyesi Atlı Spor Kulübü’nde şehit anneleri onuruna kahvaltı programı ayrıca Sebahat Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Kanatsız Melekler’ adlı konferans düzenlendi.

etkinlikler-2.jpg

        Hemşehrilerimize dolu dolu bir haftasonu yaşattık diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Güzel bir haftayı geride bıraktık, umuyorum ki hemşehrilerimizin mutlu bir haftasonu geçirmelerini sağladık. Değerli sanatçımız Fettah Can’ı Ereğli’mizde misafir ettik, şehit annelerimizle bir araya geldik, finalde de çoğunluğunu engelli annelerimizin oluşturduğu değerli yazarımız Sebahat Şahin Hanımefendinin güzel ve anlamlı konferansıyla hemşehrilerimize dolu dolu bir haftasonu yaşattık. Bizlere her zaman destek olan ve programlarımıza yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Belediye olarak fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda vatandaşlarımızın yararına olan birçok program düzenliyoruz. Bundan sonraki süreçte de programlarımıza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha başta Şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ederim” dedi.

etkinlikler-3-001.jpgetkinlikler-4.jpgetkinlikler-5.jpgetkinlikler-6.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.