1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesinden Halep'e destek
Ereğli Belediyesinden Halep'e destek

Ereğli Belediyesinden Halep'e destek

​​​​​​​Ereğli Belediyesi personeli Halep'e SMS ile destekte bulundu. Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in Halep'e destek ricasına duyarsız kalmayan Ereğli Belediyesi personeli Başkan Özgüven ile birlikte SMS ile "HALEP" yazıp 2868'e göndererek 10'ar TL'lik y

A+A-

Ereğli Belediyesi personeli Halep'e SMS ile destekte bulundu. Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in Halep'e destek ricasına duyarsız kalmayan Ereğli Belediyesi personeli Başkan Özgüven ile birlikte SMS ile "HALEP" yazıp 2868'e göndererek 10'ar TL'lik yardımda bulundu.

Ortadoğu'da yaşanan gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Suriye, Irak, Halep'te oynanan oyunların çok farklı olduğunu söyledi.

eregli-belediyesinden-halepe-destek--2------.jpg

Benzer oyunların Türkiye üzerinde de oynandığına dikkat çeken Özgüven, ağlayan, gözyaşı döken kesimin Müslümanlar olduğunu, keyfini ise Siyonist güçlerin sürdüğünü belirtti.

Müslüman coğrafyasında dökülen kanın başka coğrafyalarda dökülmediğini vurgulayan Özgüven, Halep'te ki bir çocuğun "Anne, cennette ekmek var mı? Varsa ölelim o zaman" diyerek yürekleri burktuğunu sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, "Bu ifade acıtasyon değil, gerçek. Bu gerçek ışığında Müslüman kardeşlerimize bizlerin de bir katkısı olsun istedim. Kızılay'ın hesabına oradan da Halep'e gönderilecek yardımlar için SMS yoluyla 10 TL'lik bir katkıda bulunuyoruz. Daha fazla yardım yapmak isteyen arkadaşlarımız yapabilirler. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.