1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Ereğli Belediyesi’nden Hastane Yolu’na Sıcak Asfalt
Ereğli Belediyesi’nden Hastane Yolu’na Sıcak Asfalt

Ereğli Belediyesi’nden Hastane Yolu’na Sıcak Asfalt

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla ilçede konforlu ulaşımın sağlanması için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Merkez Çömlekçi Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Toros Mahallesi Hastane Yolu sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

“KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla ilçede konforlu ulaşımın sağlanması için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Oprukçu: “Şehrimize hizmet noktasında mazeretlerin ardına sığınmadan Türkiye’de belediyecilik anlamında olumlu örnekleri çoğaltmak, inşa edeceğimiz eserlerle Ereğli’nin huzur ve refahı tesis etmiş bir şehir haline gelmesi amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Ardına sığınacak bahanemiz olmadığı gibi Ereğli için hizmet noktasında kaybedecek zamanımız da yok. Bu çerçevede hemşerilerimizin konforlu ulaşımı, şehrin çehresinin değişerek güzelleşmesi adına yol yapım, bakım ve onarım hizmetlerinin yanı sıra asfaltlama çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

23.10.2019-eregli-belediyesi’nden-hastane-yolu’na-sicak-asfalt-1.jpg

“EREĞLİ’NİN İHMAL EDİLMİŞLİKLERİNİ GİDERECEĞİZ”

            Ereğli’deki tüm ihmal edilmişlikleri ortadan kaldırmak gibi bir hedeflerinin olduğunu ifade eden Başkan Oprukçu: “Şehrin gelecek yüz yılını inşa ederken hemşerilerimizin huzur ve güven ortamında yaşamalarını tesis etmek gibi önemli bir vazifemiz ve hatta mecburiyetimiz olduğunun idrakı ile ilçedeki problem niteliği taşıyan yolların hemşerilerimizin hizmetine uygun hale gelmesi için çalışıyoruz. Ereğlili hemşerilerimizin gönlü rahat olsun, sevdası Ereğli olan Cumhuriyet’in kurucu ilkelerine sadık ve Cumhuriyet’in ancak kalıcı eserlerle yüceltileceğine inanmış bir memleket evladı olarak vakfedilmiş ömrü şerefle ve Ereğli’ye hizmetle tamamlamaya kararlıyız” diyerek sözlerini noktalandırdı.

23.10.2019-eregli-belediyesi’nden-hastane-yolu’na-sicak-asfalt-2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.