1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ BELEDİYESİNDEN KARLA ETKİN MÜCADELE
EREĞLİ BELEDİYESİNDEN KARLA ETKİN MÜCADELE

EREĞLİ BELEDİYESİNDEN KARLA ETKİN MÜCADELE

Ereğli'de etkili olan kar yağışıyla birlikte Ereğli Belediyesi teyakkuza geçti. Gece saatlerinde başlayan ve bölgede etkili olan yoğun kar yağışı sonrası karla mücadele çalışmalarına başlayan Ereğli Belediyesi ekipleri yol ve kaldırımları temizleyerek ula

A+A-

Ereğli'de etkili olan kar yağışıyla birlikte Ereğli Belediyesi teyakkuza geçti. Gece saatlerinde başlayan ve bölgede etkili olan yoğun kar yağışı sonrası karla mücadele çalışmalarına başlayan Ereğli Belediyesi ekipleri yol ve kaldırımları temizleyerek ulaşıma hazır hale getirdi.

Karla mücadele için hazırlıklarını önceden tamamlayan Ereğli Belediyesi şehri etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçti. Trafik akışında sorun yaşanmaması ve vatandaşların rahatça yürüyebilmesi için adeta seferber olan Ereğli Belediyesi ekipleri gece geç saatlerde başladığı çalışmaları gün boyunca sürdürdü.

-dsc_1709.jpg

Ekiplerin çalışmalarını yakinen takip eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  Ereğli halkına her şartta hizmet etmenin en önemli görevleri olduğunu söyledi.

Yoğun kar yağışı sonrası Ereğli genelinde karla mücadele için ekiplerin seferber olduğunu söyleyen Başkan Özgüven, "Belediye olarak kış şartlarına göre hazırlıklarımızı tamamladık. Kar yağışının etkili olmasıyla ekiplerimiz sahada gerekli çalışmaları başlattılar. Gün boyunca devam eden çalışmalarımız kapsamında cadde ve yollarımızı açık hale getirdik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve ulaşımlarını rahatça sağlayabilmeleri için ekiplerimiz 24 saat görevlerinin başında olacaklar" dedi.

-dsc_1782.jpg

Özgüven, vatandaşlardan toplu ulaşım araçlarını tercih etmelerini de isteyerek, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizler için önemlidir" diye konuştu.

Öte yandan özellikle ana arterlerde yürütülen çalışmalar nedeniyle Ereğli Belediyesi ekiplerini takdir eden ve kolaylıklar dileyen vatandaşlar, Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde tüm ekiplere teşekkür ettiler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.