1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK UYGULAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK UYGULAMA

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK UYGULAMA

Ereğli Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Ereğli’de görev yapan tüm öğretmenlere isimlerine özel hediye takdiminde bulundu.

A+A-

Ereğli Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Ereğli’de görev yapan tüm öğretmenlere isimlerine özel hediye takdiminde bulundu. Ayrıca 24 Kasım Cuma akşamı saat: 19.30’da Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde Ahmet Selçuk İlkan ve Orkestrası öğretmenler için bir şiir dinletisi sunacak.

+û.g.hed¦-ye-2.jpeg

Onlar bizim en kıymetli değerimizdir diyen Başkan Özgüven: “Şehrimizde görev yapan bütün öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle isimlerine özel hediye takdiminde bulunduk. Onların kalemleri hep doğruyu yazar. Doğruları yazarken bizim de katkımız olsun istedik. Onları hiçbir zaman unutmuyor ve her daim saygıyla anıyoruz. Ayrıca 24 Kasım Cuma günü öğretmenlerimize özel bir program hazırladık. Belediye Kültür Merkezi’mizde gerçekleştireceğimiz programda Ahmet Selçuk İlkan ve Orkestrası öğretmenlerimiz için konser icra edecek. 24 Kasım Cuma günü saat 19.30’da başlayacak programımıza tüm öğretmenlerimizi bekliyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.