1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi’nden Sabah Çorbası
Ereğli Belediyesi’nden Sabah Çorbası

Ereğli Belediyesi’nden Sabah Çorbası

Ereğli Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun talimatıyla sabah namazının ardından cami cemaatine çorba ikram ediyor. 

A+A-

Ereğli Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun talimatıyla sabah namazının ardından cami cemaatine çorba ikram ediyor. 
Sabah namazı sonrası belediyenin sürprizi ile karşılaşan cami cemaati uygulamadan son derece memnun kaldı. Vatandaşlar özellikle havaların soğuk olduğu günlerde sıcak bir tas çorba ile ısınmalarını sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'ya teşekkürlerini ilettiler. Yaz kış demeden yaptığı çalışmalar ile Ereğli'nin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atan Başkan Oprukçu, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği hizmetlerle de gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.
“HEMŞERİLERİMİZE AFİYET OLSUN”
Çorba ikramı hakkında kısa bir bilgi veren Başkan Oprukçu: “Paylaşma ve kaynaşma kültürümüzün yaşatılması huzur şehri Ereğli’nin inşası noktasında çok önemli bir yere sahiptir. Bir ve beraber olmanın verdiği güçle Ereğli’mizi örnek şehir haline getirmeye karalıyız. Bu doğrultuda hemşerilerimizin gönlüne dokunmak adına,sabahın soğuk saatlerindeikram ettiğimiz sıcak çorbalarımızı içerek güne başlamalarını istedik. Onların hayır duasını almak her hizmetimizde olduğu gibi önceliğimizdir. Hemşerilerimize afiyet olsun” ifadelerini kullandı.

eregli-belediyesinden-sabah-corbasi.jpeg

eregli-belediyesinden-sabah-corbasi-001.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.