1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi’nden ‘Sosyal Yaşam Alanına Saygı’ Hizmeti
Ereğli Belediyesi’nden ‘Sosyal Yaşam Alanına Saygı’ Hizmeti

Ereğli Belediyesi’nden ‘Sosyal Yaşam Alanına Saygı’ Hizmeti

​​​​​​​Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatıyla Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Ereğli Devlet Hastanesi’nde ‘sigarasız alan ve engelli park yeri’ çizimlerini gerçekleştirdi.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatıyla Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Ereğli Devlet Hastanesi’nde ‘sigarasız alan ve engelli park yeri’ çizimlerini gerçekleştirdi.

Çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken Başkan Oprukçu’ya teşekkürlerini ilettiler.

06.08.2019-eregli-belediyesi’nden-‘sosyal-yasam-alanina-saygi’-hizmeti-2.jpeg

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMET BİLİNCİ İLE ÇALIŞIYORUZ”           

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatıyla Fen İşleri Ekipleri Ereğli Devlet Hastanesi’nde ‘sigarasız alan ve engelli park yeri’ çizimlerini gerçekleştirdi. Bu çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken Başkan Oprukçu’ya teşekkürlerini ilettiler. Oprukçu: “Bahanelerden uzak bir şekilde halkımızın yararına olacak tüm çalışmaları yapmaya özen gösteriyor ve gayretle, samimiyetle hizmetlerimize devam ediyoruz. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinci ile çalışıyor, bu doğrultuda özellikle halkımızın huzur ve refahını artırmaya yönelik hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Huzur şehri Ereğli’yi inşa etmek amacımıza gün gün daha da yaklaştığımız hizmet ve projelerimizi hayata geçireceğiz inşallah” dedi.

06.08.2019-eregli-belediyesi’nden-‘sosyal-yasam-alanina-saygi’-hizmeti-3.jpeg

HEMŞEHRİLERİMİZİN REFAH VE HUZURU İÇİN BURADAYIZ”

Çalışma hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Oprukçu: “Özgürlükler bir başka vatandaşın özgürlüğüne ve yaşam hakkına müdahale etmeden kullanıldığı takdirde anlam ve değer bulur. Tüm vatandaşların kullandığı sosyal alanlarda tavır ve davranışlara azami özeni göstermek ve herkesin hakkına saygılı olmak bir vatandaşlık görevidir. Bu anlamda Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yürütülen çalışmada Devlet Hastanesi’nin ‘sigarasız alan ve engelli park yeri’ ayrımına yönelik çizimlerimizi gerçekleştirdik. Böylece tüm vatandaşlarımızın sosyal yaşam alanına riayet etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

06.08.2019-eregli-belediyesi’nden-‘sosyal-yasam-alanina-saygi’-hizmeti-4.jpeg06.08.2019-eregli-belediyesi’nden-‘sosyal-yasam-alanina-saygi’-hizmeti-5.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.