1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi’nden Sünnet Şöleni
Ereğli Belediyesi’nden Sünnet Şöleni

Ereğli Belediyesi’nden Sünnet Şöleni

Şölene tüm hemşehrilerini davet eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu “Çocuklarımız için yapılan her şey kıymetli. Ereğlili çocuklarımızın her zaman olduğu gibi bu mutlu günlerinde de yanlarında olacağız, tüm hemşehrilerimizle de şölende kucaklaşac

A+A-

EREĞLİ BELEDİYESİ TARAFINDAN SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENİYOR

Şölene tüm hemşehrilerini davet eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu “Çocuklarımız için yapılan her şey kıymetli. Ereğlili çocuklarımızın her zaman olduğu gibi bu mutlu günlerinde de yanlarında olacağız, tüm hemşehrilerimizle de şölende kucaklaşacağız” dedi.

SON BAŞVURU 9 AĞUSTOS

Ereğli Belediyesi tarafından Sünnet Şöleni düzenleniyor. 21 Ağustos’ta Kaya Garden Kır Düğün Salonu’nda 18.00-22.00 saatleri arasında düzenlenecek şölen için hazırlıklar hızla devam ediyor. Çocukların temiz, sağlıklı bir ortamda erkekliğe ilk adımı atacağı sünnet şöleni içim başvurular 9 Ağustos’a kadar Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak.

“TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİDİR”

Düzenlenecek şölene tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Oprukçu “Ereğli’de huzuru tesis etmek, hemşehrilerimizle sevinçlerinde de hüzünlerinde de bir arada olmak bizim asli vazifemiz. Tüm hemşehrilerimizi şölende çocuklarıyla birlikte görmekten memnuniyet duyarız” dedi.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.