1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü'nden imza şov
Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü'nden imza şov

Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü'nden imza şov

Konya Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü yeni sezon öncesi futbolcularına imza töreni düzenledi.

A+A-

Konya Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü yeni sezon öncesi futbolcularına imza töreni düzenledi.
Ereğli'de futbol anlamında yapılanmaya giderek ilklere imza atan Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü 2023-2024 sezonunda Konya Süper Amatör Lig'de şampiyonluk parolasıyla yola çıkarak iç ve dış transfer de kulübe katılan futbolcular için imza töreni düzenledi.
Gerçekleştirilen imza törenine Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü Başkanı İbrahim İlaslan, 2.Başkan Tuncay Can Sayal, Sportif Direktör Buğra Koçak, Kulüp Yöneticisi Mustafa Coşar, Kulüp Yöneticisi Emre Bozkartal, Kulüp Yöneticisi Murat İlaslan, teknik ekip ve futbolcular katıldı.
Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü Başkanı İbrahim İlaslan yapmış olduğu açıklamasında;
"Bu sezon Konya Süper Amatör Lig'de mücadele edecek takımımızda teknik ekibimiz ve yönetimimizin aldığı kararlar doğrultusunda transferler gerçekleştirdik. Hedefimiz mutlak şampiyonluk. Şampiyonluk yolunda tüm teknik ekibimize, yönetimimize ve takımımıza katılan futbolcularımıza başarılar dilerim."İfadelerini kullandı.
Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü Sportif Direktörü Buğra Koçak yaptığı açıklamasında;
"Uzun yıllardır Ereğlimizin hasret kaldığı sportif başarıları sonlandırmak adına hem Ereğli gençlerimize hem de Türk futboluna gönül vermiş futbolcularımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. 
Öncelİkle bu sezon namağlup bir şekilde şampiyon olup grubumuzdan çıkarak bir üst lig olan BAL'a ardından da profesyonelliğin ilk adımı olan 3.Lig'e çıkarak Ereğlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." İfadelerini kullandı.

eregli-bereket-tarim-spor-kulubunden-imza-sov.jpg

eregli-bereket-tarim-spor-kulubunden-imza-sov-001.jpg

eregli-bereket-tarim-spor-kulubunden-imza-sov-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.