1. HABERLER

  2. Ereğli Bir Çınarını Daha Kaybetti…

Ereğli Bir Çınarını Daha Kaybetti…

İlçemiz Ereğli emektar ve sevilen başkanını  kaybetti, Eski Pankobirlik Başkanı Sezai Özbudak sonsuzluğa uğurlandı.Ulu camiinde Cuma namazının...

A+A-

İlçemiz Ereğli emektar ve sevilen başkanını  kaybetti, Eski Pankobirlik Başkanı Sezai Özbudak sonsuzluğa uğurlandı.

Ulu camiinde Cuma namazının ardından, kılınan cenaze namazı sonrası Meydanbaşı mezarlığında  protokol üyeleri  ve çok sayıda  vatandaşın katılımıyla toprağa verildi.

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi kurucu ve  uzun yıllar boyunca Başkanlığını yapan, çalışmalarıyla ve örnek kişiliğiyle bilinen Özbudak, önceki gün tedavi gördüğü Ereğli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti Sezai Özbudak buğün ise sevenlerinin gözyaşları arasında  son yolculuğuna uğurlandı.

Özbudak için cenaze töreninde, Ereğli Protokolu ve sevenleri Özbudak’a karşı son görevlerini yerine getirdi. Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Garnizon Komutanı Adem Tol, Ereğli  Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve  siyasi parti temsilcilerileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Özbudak’ın cenazesi, Ulu camiinde Cuma namazının ardından, kılınan cenaze namazı sonrası Meydanbaşı mezarlığında  protokol üyeleri  ve çok sayıda  vatandaşın katılımıyla, sevenleri son görevlerini yerine getirdi.

Bizlerde Özbudak’a Allahtan rahmet diler , Ailesine sevenleri baş sağlığı ve sabır dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.