1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Ereğli Bir Çınarını Daha Kaybetti
Ereğli Bir Çınarını Daha Kaybetti

Ereğli Bir Çınarını Daha Kaybetti

Ereğli’nin tanınmış simalarından Recep Çalışkan vefat etti.

A+A-

Ereğli'nin ve Halkapınar'ın sevilen ailelerinden İş adamı Havuççu Recep Çalışkan hayatını kaybetti. Çalışkan, Halkapınar camiinde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Halkapınar  mezarlığında toprağa verildi.

İş insanları Zeyit, Zeynel, Zübeyir ÇALIŞKAN  babaları Recep ÇALIŞKAN içerisinde bulunduğu rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Bölgemizde havuç sektöründe çok sayıda çiftçiye önderlik yapan Recep Çalışkan yaptığı hizmet ve verdiği mücadeleyle örnek bir insandı.  Ereğli ve Halkapınar'ın ilçelerinde sevilen duayen kişilerinden olan Çalışkan'ın ölümü Ereğli’de derin bir üzüntüye neden oldu. 

Recep Çalışkan ve oğulları Zeyit, Zeynel, Zübeyir ÇALIŞKAN ülke ve bölge ekonomisine katma değer sağlayan, yüzlerce kişiye iş imkanı veren bir kişiydi.

Cenaze törenine Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, İş adamı Eyyüp Arpacı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çalışkan, Halkapınar camiinde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından, sevenlerinin gözyaşları arasında Halkapınar mezarlığında toprağa verildi.
Bizlerde Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesi olarak, Recep Çalışkan'a Allah’tan rahmet diler. Çalışkan ailesine, oğulları Zeyit, Zeynel, Zübeyir ÇALIŞKAN'a sevenlerine başsağlığı ve sabırlar temenni ediyoruz.

recep-caliskan.JPG

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum