1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ DE ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ YİNE ZEHİRLENDİ
EREĞLİ DE ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ YİNE ZEHİRLENDİ

EREĞLİ DE ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ YİNE ZEHİRLENDİ

Ereğli İlçesinde TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonun da kalan 28 öğrenci, dün akşam yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle bu sabah hastaneye kaldırıldı.

A+A-

TOKİ Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Sağlık Meslek Lisesi, Fatih Meslek Lisesi ve Fen lisesinde okuyan aynı zamanda TOKİ Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonunda kalan 28 öğrenci, dün akşam yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle bu sabah hastaneye kaldırıldı.


 Olay, TOKİ Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonunda meydana geldi. TOKİ Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Fen Lisesi ve Fatih Meslek lisesi okullarında okuyan öğrenciler kaldığı yurtta akşam yemeğinde köfte, çorba ve salata yedi. Sabah mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikâyetiyle uyanan 28 öğrenci, akşam yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yurtta yaklaşık 150 öğrencinin kaldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.