1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Devlet Hastanesi'nden El İşi ve Takı Tasarım Sergisi
Ereğli Devlet Hastanesi'nden El İşi  ve Takı Tasarım Sergisi

Ereğli Devlet Hastanesi'nden El İşi ve Takı Tasarım Sergisi

Ereğli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar tarafından el emeği göz nuru ile yapılan ürünlerden oluşan kermes Park Site AVM'de açıldı.

A+A-

Ereğli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar tarafından el emeği göz nuru ile yapılan ürünlerden oluşan kermes Park Site AVM'de açıldı.

Sağlık Bakanlığı Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği genel Sekreterliği Ereğli ilçe Devlet Hastanesi  Toplum Ruh sağlığı merkezi tarafından  düzenlenen El İşi ve Takı Tasarım sergi ve Kermesi Bugün  Park site AVM de açıldı.

Açılışa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven,Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Ereğli Polis Okulu Müdürü Ali Kurbi, Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İş Kur Müdürü Sait Eker, Başkan Yardımcısı Lokman Göktaş, Ereğli Ak Pari İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Hastane Başhekimi Op. Dr. Hasan Beyhekim, doktorlar,Hastane çalışanları davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Program  Saygı duruşu İstiklal Marşını okunmasının ardında TRSM Tanıtım Filmi gösterimiyle başladı.Açılış konuşmasını yapan  Pisikiyatri doktoru Cemal Akman;  (TRSM) toplum Ruh sağlığı merkezimizin kurulma amacı şizofreni ve bipolar bozukluğu olan hastalarımızın  bilişsel fonksiyonlarını, sosyabilitelerini arttırmak, yaşadıkları zorluklara karşı uyum kabiliyetlerini ve el becerilerini arttırarak toplum içinde yer edinebilmelerini sağlamaktır. TRSM ler de bu amaçla sağlık  bakanlığı bünyesinde ücretsiz olarak eğitim verilmektedir. Konya Ereğli TRSM ye desteklerinden dolayı sayın belediye başkanımıza, baş hekimliğimize, borsa başkanlığına ,halk eğitim müdürlüğüne ve hastane personelimize teşekkür ederiz dedi. konuşmaların ardından sergi açılışı yapıldı Ereğli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar tarafından el emeği göz nuru ile yapılan birbirinden güzel  ürünlerden oluşan sergi gezildi. yapılan ikramlıkların ardından program sonlandı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.