1. HABERLER

  2. Ereğli Devlet Hastanesine Ameliyat Masası Alındı

Ereğli Devlet Hastanesine Ameliyat Masası Alındı

Ereğli ve Bölgemizin en büyük hastanesi olma özelliğini taşıyarak hizmet veren Ereğli Devlet Hastanesini teknik olarak yenileniyor, Ameliyathanede kullanılmak...

A+A-

Ereğli ve Bölgemizin en büyük hastanesi olma özelliğini taşıyarak hizmet veren Ereğli Devlet Hastanesini teknik olarak yenileniyor, Ameliyathanede kullanılmak üzere anestesi cihazlarından sonra ameliyat masalarıda yenilenerek Ereğli halkının hizmetine sunuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Başhekim Meriç Çağrı Ağır, hastanemizde yenilenen cihazlarımız ile halkımıza daha iyi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz tek eksiğimiz yeni hastanemizin inşaatıdır inşallah çok kısa sürede bu inşaat başlayacak ve bittikten sonra Ereğli sağlık alanında çağ atlayacak. Biz hastane yönetimi olarak elimizden gelen en iyi hizmeti yapmaya çalışıyoruz mevcut hastanemizin imkânları gereği hastalarımızı mağdur etmemek için uğraş veriyoruz, halkımızın da bizleri anlayış ile karşılayacağını biliyoruz inşallah teknolejik olarak cihazları almaya devam edeceğiz diyen Ağır bölgenin en donanımlı ve en büyük hastanesi olarak hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.