1. HABERLER

  2. Ereğli Emniyet Müdürü Erdal Yağmur Görevine Başladı

Ereğli Emniyet Müdürü Erdal Yağmur Görevine Başladı

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğüne atana Emniyet Müdürü Erdal Yağmur yeni görevine başladı.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü iken Konya İl Emniyet Müdürlüğü...

A+A-

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğüne atana Emniyet Müdürü Erdal Yağmur yeni görevine başladı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü iken Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü görevine atanan Talat Arslan’dan boşalan göreve atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur görevine başladı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Erdal Yağmur’u makamında ziyaret eden ekibimiz yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak Yağmur’a Ereğli de faaliyet gösteren kuruluşumuz hakkıında bilgilendirmede bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Emniyet Müdürü Yağmur ise , Ereğli de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek İlçe halkından yardım beklediğini söyleyerek makamının kapısının herkese açık olduğunu ve huzurlu, güvenilir bir Ereğli olması için çalışacağını söyledi.

Yağmur, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü nedeniyle teslim aldığı bayrağı daha iyi noktalara taşımak için gayret göstereceğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.