1. HABERLER

  2. “ Ereğli Feshaneyi Salladı “

“ Ereğli Feshaneyi Salladı “

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de başlayan “KONEXPO 2. Sanayi ve...

A+A-

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de başlayan “KONEXPO 2. Sanayi ve Kültür Etkinliklerine katılan Ereğli Belediyesi açtığı stant ile tıpkı geçen seneki gibi yine en gözde bölüm oldu.

KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği”nin ikincisine katılan Ereğli Belediyesi standı yine fuarı gezmeye gelen konuların ilgi odağı olmayı başardı. Selçuklu Devleti Başkenti Konya, Karamanoğulları Başkenti Karaman ile Osmanlı Devleti Başkentleri Edirne ve İstanbul’un bir araya getirildiği, “Tarihi Başkentler Feshane’de Buluşuyor” konulu uluslar arası konexpo 2.Sanayi ve Kültür etkinlikleri Perşembe günü yapılan açılışla start aldı. Fuara katılan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ‘’Coğrafyamızın dört farklı ili olan Konya, Karaman Edirne ve İstanbul illerimizin aralarındaki yüzlerce kilometrelik uzaklığa rağmen aynı tarihi ve kültürel özelliklere sahip olmaları bakımından bir olmak, iri olmak ve diri olmak adına gönül birliği, fikir birliği ve eylem birliği içinde olması son derece önem arz etmektedir. İş Adamlarımız, Belediye başkanlarımız ve Bürokratlarımızın katılımıyla başlayan KONEXPO 2. Sanayi ve Kültür Etkinliği başta Ereğli’miz olmak üzere ülkemize hayırlı olsun’’ dedi. .

KONSİAD tarafından düzenlenen etkinlikte Feshane’nin II. Mahmut Salonu’nda bulunan 76 sanayi standı, Haliç Salonunda bulunan 54 kültür standı ile dış alanda bulunan 50 gıda standı 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında ziyaretlere açık kalacak.“KONEXPO 2. Sanayi ve Kültür Etkinliği”nde Selçuk Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu, Sema Gösterileri, Edirne Yağlı Güreşleri, Davul Show, Bozkır Folklor Ekibi, Grup Kaşıks. Edirne Halk Oyunları Topluluğu gibi ekiplerin gösterilerinin yanı sıra Konyalı Eda, Niyazi Coşkun, Ahmet Özdemir, Şefika, Sami Çelik, Mustafa Yıldızdoğan ve Bedia Akartürk gibi sanatçılar da sahne alıyor.. İstanbul’da yaşayan Ereğlilerin yoğun ilgisini çeken Ereğli Belediyesi standı hafta boyunca önemli sayıdaki konukların akınına uğradı. İstanbul Ereğliler Derneği başta olmak üzere eski Bakanlardan Ali Talip Özdemir, iş adamları ,bürokratlar ve akademisyenlerden oluşan heyetleri tek tek ağırlayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu gösterilen ilgi nedeni ile teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.