1. HABERLER

  2. Ereğli Halk Müziğine Doydu

Ereğli Halk Müziğine Doydu

Ereğli Belediyesi ve Ereğli Musiki Derneği tarafından düzenlenen ‘Türküler Sevdamız’ Türk Halk Müziği Koro Konseri büyük ilgi gördü.Belediye Kültür...

A+A-

Ereğli Belediyesi ve Ereğli Musiki Derneği tarafından düzenlenen ‘Türküler Sevdamız’ Türk Halk Müziği Koro Konseri büyük ilgi gördü.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve protokol üyeleri ve eşleri ile Ereğlili sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Ereğli Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çelikel, salonu tıklık tıklım dolduran Ereğlili sanatseverlere teşekkür ederek, “Derneğimize ve bizlere her zaman destek olan, bu konserin düzenlenmesinde de bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan sayın Belediye Başkanımız başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz” dedi.

İki bölüm halinde izleyicilere muhteşem bir gece yaşatan Ereğli Musiki Derneği sanatçıları ayakta alkışlanırken Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e de desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Plaketini alan Özgüven, Ereğli Musiki Derneğinin her geçen gün geliştiğini ve sadece Ereğli’de değil çevre il ve ilçelerden de kendilerine program yapılması için teklif geldiğini söyledi.

Ereğli’de böyle bir birliktelik sağlanmasını takdirle karşıladığını ifade eden Özgüven, kendilerinin de her zaman bu derneğin yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini söyledi.

Özgüven konser sonrası Ereğli’de engelli bir bayan tarafından yapılan el işi gülleri ses ve saz sanatçılarına vererek, “Bu tür el becerisi olan vatandaşlarımıza da destek olmak istiyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.