1. HABERLER

  2. Ereğli Halkı KONERDER’in İftarında Buluştu

Ereğli Halkı KONERDER’in İftarında Buluştu

Ereğli Belediyesi ile Konya Ereğlililer Derneği organizasyonunda düzenlenen iftar yemeği binlerce vatandaşın katılımı ile Gülbahçe Mahallesinde gerçekleştirildi.Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi ile Konya Ereğlililer Derneği organizasyonunda düzenlenen iftar yemeği binlerce vatandaşın katılımı ile Gülbahçe Mahallesinde gerçekleştirildi.

Ereğli Belediyesinin Ramazan Ayı boyunca düzenleyeceği mahalle iftarlarının Gülbahçe Mahallesinde ki organizasyonu Konya Ereğlililer Derneğinin katkıları ile yapıldı. İftara Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, KONERDER Başkanı Murat Başol, Kamu Kurum ve Kuruluşların Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve binlerce Ereğlili katıldı.  İftarın ardından Ereğli halkına hitap eden Konya Ereğlililer Derneği Başkanı Murat Başol, İstanbul’da ki Ereğlilileri bir araya getirmek için yola çıktıklarını dile getirerek, Ereğlililerin ihtiyaçlarını çözüme kavuşturma noktasında yürüttükleri dernek faaliyetlerinde önemli bir yol kat ettiklerini belirtti.

Ereğli Belediyesinin organizasyonunda düzenlenen iftarda binlerce Ereğlili ile aynı anda iftar yapmanın huzur ve mutluluğuna paha biçilemeyeceğini belirten Başol, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e kendilerine böyle bir fırsatı verdiği için teşekkür etti. Başol, konuşmasında tüm Ereğli halkının yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik etti.

Sözlerine Filistin’de ki Gazze’de ki ve diğer Müslüman ülkelerdeki zulümlerin son bulması temennisi ile başlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Ereğli Belediyesi olarak bu yıl başlattıkları ve geleneksel hale getirmeyi planladıkları mahalle iftarlarının bugünkü organizasyonunu Konya Ereğlililer Derneğinin üstlendiğini belirtti. Dernek Başkanı Murat Başol nezdinde emeği geçen tüm dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Özgüven, hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, gurbette hemşerisinin elinden tutan ve sıkıntılarını çözüme kavuşturan KONERDER gibi derneklere ihtiyaç olduğunu ifade ederek, bu anlamda önemli bir misyon üstlenen KONERDER’i kutladı.

Başkan Özgüven sözlerine tüm Ereğli halkının Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederek son verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.