1. HABERLER

  2. EREĞLİ HEYETİ ARAT ‘I ZİYARET ETTİ

EREĞLİ HEYETİ ARAT ‘I ZİYARET ETTİ

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven,Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun,Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven,Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun,Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşliğinde Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ‘ı ziyaret ettiler.

Ereğli’ye yapılacak yatırım ve çalışmaların istişare edildiği toplantıda İl Başkanı Musa Arat yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken,”Ereğli’de yapılan hizmetleri takip ediyoruz.Sayın Başkanımız ve ekibinin güzel işler ortaya koyduğunu görmekteyiz.Tabi bu hizmetlerin yürütülmesinde gerek Büyükşehir Belediyemizle , gerekse Ak Parti İl ve İlçe teşkilatımızla koordineli olmanın önemli olduğunun altını çizmeliyim. Büyükşehir Belediyemizle,Ereğli Belediyemizle,İl Teşkilatımız ve İlçe Teşkilatımızla güzel hizmetlerin devamı gelsin inşallah.Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor, güzel hizmetlerin devamını temenni ediyorum ” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.