1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “EREĞLİ İL OLSUN” TEKLİFİ MECLİSTE
“EREĞLİ İL OLSUN” TEKLİFİ MECLİSTE

“EREĞLİ İL OLSUN” TEKLİFİ MECLİSTE

Ereğli’nin il olması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına önerge verildi. CHP Grubunun verdiği önerge, diğer siyasi parti milletvekilleri tarafından da onaylanırsa, Ereğli il olacak.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi grup başkanvekili Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’yi ziyaretinde, mecliste CHP grubu olarak CHP’li milletvekillerinin tamamının imzası ile Ereğli’nin il olması için meclise önerge vereceklerinin sözünü vermişti.

Geçtiğimiz gün, CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal ve ilçe yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek, PM Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil ile birlikte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile görüşmüş ve Ereğli’nin il olması ile ilgili önergenin bir an önce verilmesi gerektiği görüşlerini bildirmişlerdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından hazırlanan “Ereğli’nin il olması ile ilgili kanun teklifi”, 146 CHP’li vekilin imzası ile meclise sunuldu. Mecliste bulunan diğer siyasi partiler de önergeye evet oyu verirlerse, Ereğli’ni il olması kesinleşecek.

CHP’nin 146 milletvekili ile birlikte verdiği bu önerge, bugüne kadar Ereğli’nin il olması ile ilgili olarak meclise verilen en yüksek imzalı önerge olacak.

Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğli’de bulunan diğer siyasi parti temsilcileri de bölge milletvekilleri ve il teşkilatları nezdinde bu önergeye destek verirlerse, Ereğli’nin il olmasının önünde engel kalmıyor.

 

1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-1-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-2-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-3-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-4-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-5-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-6-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-7-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-8-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-9-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-10-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-11-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-12-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-13-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-13-copy.jpg1188---ozgur-ozel-,-abdullatif-sener-14-copy.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum