1. HABERLER

  2. EREĞLİ İŞKUR İLE MADENİ EŞYA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI GİRİŞİMCİLİK PROTOKOLÜ İMZALANDI

EREĞLİ İŞKUR İLE MADENİ EŞYA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI GİRİŞİMCİLİK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Çalışma ve İş Kurumu Ereğli Hizmet Merkezi, Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi...

A+A-

Çalışma ve İş Kurumu Ereğli Hizmet Merkezi, Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu protokolü imzalandı. İşkur Ereğli Hizmet Merkezi Müdürü Sait Eker ve Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif DEMİRBAŞ tarafından imzalanan protokol gereği Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odasında düzenlenecek olan 72 saatlik kursun müracaatları 18 Mart-27 Mart 2015 tarihleri arasında İşkur ve Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından kabul edilecektir.

7 Nisan 2015 tarihinde başlayacak olan 72 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Kursu 17 Nisan 2015 tarihinde sona erecektir. Müracaatların fazla olması durumunda Kosgeb tarafından mülakat yapılarak kursiyer sayısı 25 kişiye düşürülecektir. Kurs boyunca kursiyer cep harçlıkları (20 TL)ve kursiyer genel sağlık sigorta primleri İşkur tarafından karşılanacaktır. Girişimcilik kursuna devam ederek sertifikalarını alan kursiyerler, projeleri ile Kosgeb’e müracaat edecekler; iş fikri KOSGEB tarafından onaylanan girişimciler, kurdukları iş için harcamalarını belgeleyip, 30 bin TL ye kadar hibe desteğinden faydalanabileceklerdir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.