1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Kaymakamı Yaralı yolcuları ziyaret etti
Ereğli Kaymakamı Yaralı yolcuları ziyaret etti

Ereğli Kaymakamı Yaralı yolcuları ziyaret etti

Ereğli Kaymakamı Otobüs kazasında yaralanan yolcuları hastanede ziyaret etti

A+A-

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Otobüs kazasında yaralanan yaralıları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dedi.

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Yolcu otobüsü kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlık alana devrildi. Kaza’da 46’sı yolcu 2’si şoför olmak üzere toplam 48 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan, Yolcu otobüsünün şoförü Ahmet Yavuz İlme'nin Kaymakam Çakıcıya verdiği bilgide, "havanın sisli ve önünde seyreden traktörün yalpa yapması sonucu ondan kaçmak isteyen sürücü sonrasında banketten düşerek kontrolden çıktığını’’ ifade etti.

Şanlı Urfa’dan Bursaya seyir halinde olan Ahmet Yavuz İlme'nin yönetimindeki 63 AAF 413 plakalı yolcu otobüsü, Ereğli ilçesinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kaza sonrasında çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda 112 Sağlık, İtfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Devrilen otobüste küçük yaşta çocuklarla birlikte 46’sı yolcu 2’si şoför olmak üzere toplam 48 kişi ile birlikte ağaçlık alana devrilen otobüsteki yolcular çevredeki vatandaşlar ile ekiplerin otobüsün camlarını kırması sonucu çıkarıldı.

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavisi devam eden yaralıları ziyaret eden, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Hastane Başhekimi Serkan Özcanla birlikte yaralıları ziyaret etti. Şanlı Urfa’dan Bursaya gitmekte olan ve Ereğli yönüne giden şehirlerarası otobüs firmasına ait yolcu otobüsü devrildiği kazada, Otobüste görevliler ile birlikte 48 kişi olduğu öğrenildi. Kaza’da 15 yolcu yaralanırken, Tedbir amaçlı diğer bütün yolcuların hastaneye gönderildiği ve durumlarının iyi olduğu, Bazı yaralılar gözetim altında tutulurken, Herhangi bir sıkıntı, can kan kaybının olmadığı öğrenildi. Kaymakam Çakıcı yaralılara geçmiş olsun dedi. Kazanın oluş şekliyle ilgili araştırma soruşturma devam ediyor, açıklamasında bulunuldu.

eregli-kaymakami-yarali-yolculari-ziyaret-etti.jpg

eregli-kaymakami-yarali-yolculari-ziyaret-etti-001.jpg

eregli-kaymakami-yarali-yolculari-ziyaret-etti-002.jpg

eregli-kaymakami-yarali-yolculari-ziyaret-etti-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.