1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ KOMEKTE KAYITLAR BAŞLADI
EREĞLİ KOMEKTE KAYITLAR BAŞLADI

EREĞLİ KOMEKTE KAYITLAR BAŞLADI

​​​​​​​Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek EdindirmeKurslarının Ereğli Kurs

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek EdindirmeKurslarının Ereğli Kurs

Merkezindeki ücretsiz kurslara kayıtlar başladı. Ereğli KOMEK’te 12

Şubat'a kadar 50 branşa internetten veya kurs merkezine gelerek kayıt yaptırabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) Konya merkez ve ilçelerdeki kurs merkezi ile Ereğli Kurs Merkezine kayıtlar başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK Ereğli Kurs Merkezi'nde bu dönem; Adli Kalem İşleri, Aile Eğitimi, Arapça A1 A2, Aşçı Çırağı, Bağlama Eğitimi (İleri Seviye), Bağlama Eğitimi(Temel Seviye), Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayar Kullanımı, Çini Seramik, Çocuk Bakımı Oyun Odası, Diksiyon, Ebru, Emlak Danışmanlığı, Etkili ve Hızlı Okuma, Evde Çocuk Bakımı, Filografi, Girişimcilik, Gitar Eğitimi, Giyim, Hasta Kabul İşlemleri, İğne Oyası, İleri Excel, İlk Yardım, İngilizce A1-A2, İş Sağlığı, ve İşçi Güvenliği, İşaret Dili, İşaret Dili Tercümanlığı, Kaligrafi, Keçe’den Aksesuar Yapımı, Keman Eğitimi, Kuran-ı Kerim Tecvidli Okuma, Mefruşat, Mis Sabun Üretimi, Ney Eğitimi, Ofis Programları, Osmanlıca da Kolay Metinler, Pastacı Çırağı, Photoshop, Resim, F Klavye Kullanımı, Şiş Örücülüğü ve Takı Tasarımı ile yaklaşık 50 farklı branşta kurs açılacak.

Komek Ereğli Kurs Yöneticisi Murat Candan ise gazetemize yapmış olduğu röportaj da şunlara değindi.

KOMEK Konya Büyükşehir Belediyemizin Ereğli’ye Kazandırmış olduğu Büyük Hizmetlerden bir tanesidir. Komek yaz döneminde 8-16 yaş aralığında bulunan gençlere, yüzme spor, Kuran-ı kerim İngilizce gibi birçok branşta eğitim vermektedir. Güz ve bahar döneminde ise 17+ yaş üzeri yetişkinler için, işaret dili, diksiyon, Kuran-ı Kerim, Arapça, iğne oyası, keman, bağlama, gibi 50 yi aşkın birçok branş da eğitim vermekteyiz. Ereğli KOMEK yaklaşık 2 yıldır Eti Mahallesinde Perşembe pazarının kurulduğu yerde 3 katlı binamızda, eğitim kalitemizden hiçbir şekilde ödün vermeden Ereğli halkımıza hizmet vermekteyiz.” Diyerek ifade etti.

KAYITLAR 12 ŞUBATA KADAR DEVAM EDECEK

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile ortak açılacak ücretsiz kursları tamamlayanlara MEB onaylı sertifika verilecek. Ereğlililer, 12 Şubat akşamına kadar bizzat KOMEK Kurs Merkezine gelerek veya www.komek.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek.

İŞKUR VE KOSGEB DESTEKLİ KURSLAR

Kurulduğu günden bugüne hızla büyüyen Ereğli KOMEK Kurs Merkezinde KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile yeni iş kuracaklara yönelik hibe ve faizsiz kredi imkânı sağlayan kurslar da açılacak. İŞKUR destekli açılacak Girişimcilik ve Evde Çocuk Bakımı kurslarına katılan kursiyerler günlük katılım ücreti ödenecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.