1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFİ MALİ GENEL KURULU YAPILDI
EREĞLİ MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFİ MALİ GENEL KURULU YAPILDI

EREĞLİ MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFİ MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Konya Ereğli Sınırlı Sorumlu Minibüsçüler Kooperatifi 2017 yılı Mali Genel Kurul toplantısı yapıldı.

A+A-

Konya Ereğli Sınırlı Sorumlu Minibüsçüler Kooperatifi 2017 yılı Mali Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Şoför esnafının ulaşım konusunda Ereğli'de yüzde 70'lik bir topluluğa hizmet ettiğini bildiren Kooperatif Başkanı Kümüş, "Araçlarımızı yenilemeye başladık, biliyorsunuz modeli eski araçlarımızı elden çıkarıyoruz, yenilerini almaya çalışıyoruz. Özellikle Hastane-TOKİ hatlarında yenilikler yaptık. Yeni duraklar yaptık, faaliyetlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

2017 yılında birçok dolmuş hattı oluşturduklarını ve vatandaşların bu durumdan çok memnun olduklarını belirten Kümüş,"Yıllardır Hacı Mustafa-Uğur Mumcu hattında ulaşım yoktu. Belediye başkanımızın isteği doğrultusunda bu bölgelerden TOKİ ve hastaneye ulaşan bir hat açıldı. Yeni yasayla beraber köylere olan hizmetlerimiz açıldı. Tont, Gökçeyazı, Hacımemiş, Sarıtufanlı, Beyköy, Sarıca hatlarında saatte bir araçlarımız oluyor. Bu durumdan köy halkının da büyük mutluluk duyduğunu görüyoruz. 2018 yılında araçlarımızda kamera sistemiyle hizmet vermeye başlayacağız. Artık bütün araçlarımızda kamera olacak, vatandaşa daha iyi hizmet vermek için böyle bir çalışma başlattık. Biz vatandaşımıza daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şoför Esnafı Engellileri Unutmadı

Adnan Kümüş, engellileri vatandaşların ve yaşlıların dolmuşlara daha rahat binebilmeleri için dolmuşlarda basamak olayını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Kooperatif Başkanı Adnan Kümüş başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ardından şoför esnafı, Ereğli Engelliler Derneği'ne tekerlekli sandalye dağıtımı yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.