1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli polisinden başarı dolu ses getiren çalışmalar!
Ereğli polisinden başarı dolu ses getiren çalışmalar!

Ereğli polisinden başarı dolu ses getiren çalışmalar!

BUNLARIN HEPSİ EREĞLİ’DE YAKALANDI

A+A-

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerinden ses getiren çalışmalar, KOM- Narkotik - Yunus timleri ve Devriye ekipleri amirliği tarafından yapılan başarılı operasyonlarda çok sayıda suçlu ve suç unsuru ele geçirildi.

Ereğli’de uyumlu yönetici ve kadroların görevde olmasıyla çalışmalarda haliyle polisin kolluk güçlerine yansıyor, ses getiren çalışmalarda bir bir ardı ardına geliyor. Hal böyle olunca, polis ekipleri de girilmedik yer ve köşe bırakmazken zehir tacirleri ve suçlulara Ereğli Cadde ve sokaklarından geçit vermiyor.

NARKOTİK POLİSİ EREĞLİ CADDELERİNİ ZEHİR TACİRLERİNE DAR EDİYOR!  

Narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, Ereğli'de dağıtıma hazır gençliğimizi zehirlemek üzere 1634 Uyuşturucu hap ile birlikte bir adet ruhsatsız tabanca ve 50 adet mermi ele geçirdi.

Yapılan operasyonlarda üç kişi yakalandı, yakalanan şahıslardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmayarak Ereğli Cadde ve sokakları dar ediyor.

KOM EKİPLERİ EREĞLİ’DE KAÇAKÇILARA DARBE ÜSTÜNE DARBE VURUYOR!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından iki iş yeri ve bir ikamete düzenlenen operasyonda ev ve iş yerlerinde yapmış olduğu aramalarda neler yakaladı neler!

40 kilo tütün, 9 bin 780 adet doldurulmuş makaron, 45 bin 600 adet sahte bandrollü boş makaron, 14 kilo nargile tütünü, 350 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirirken iş yeri ve ikamet sahiplerine hakkında işlem başlattı.

YUNUS TİMLERİYLE EREĞLİ CADDE VE SOKAKLARI DAHA GÜVENLİ!

Ereğli’de geçtiğimiz günlerde görev alan Yunus Timleri (motorize) Ekipler Amirliği’de Ereğli’de önemli çalışmalara imza atıyor. İlçemiz onlarla daha da güvenli, Yunus Timlerince yapılan denetim ve çalışmalar sonucunda şüphelendikleri şahıs ve durdurulan araçlar üzerinde yapılan aramalarda; 1,19 gr metamfetamin, 2,11 gr kokain, 2,19 gr esrar, 9.80 gr sentetik uyuşturucu, 1.03 gr metamfetamin ile iki adet uyuşturucu hap ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetim ve operasyonlarda; Çeşitli suçlardan ceza almış ve kaçak durumunda olan 4 kişi yakalanırken, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet otomatik av tüfeği ele geçirildi. Narkotik ve KOM ekiplerince yapılan operasyonlarda 3 kişi uyuşturucu satışı ve uyuşturucu bulundurma suçundan tutuklanırken yasal işlemler sürüyor.

EKİPLER AMİRLİĞİ 7/24 SUÇLULARIN ENSESİNDE

Ereğli’de ekipler amirliğince zaman fark etmeksizin yaptığı çalışmalarla, İlçemizde önemli çalışmalarla ilçe halkına ve gençliğimize güven vermektedir.

Bizlerde Ereğli halkının 7/24 güven ve huzuru için başarılı çalışmalara imza atan ve vatandaşımızın haklı olarak takdirini kazanan polis ekipleri, amir ve müdürlerini kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.