1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Polisinden İki ayrı başarılı çalışma
Ereğli Polisinden İki ayrı başarılı çalışma

Ereğli Polisinden İki ayrı başarılı çalışma

Geçtiğimiz günlerde İlçemiz Ereğli’de yaşanan farklı hırsızlık olaylarında polisin yaptığı titiz ve başarılı çalışma sonrasında İki ayrı hırsızlık olayının zanlıları ele geçirildi.

A+A-

Varan : 1 
18.12.2016 Günü Yunuslu Mahallesi Cezaevi caddesindeki üzerindeki evine hırsız giren R.D isimli vatandaşın durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı çalışma sonrasında, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmada, Polis ekipleri hırsızların izini çaldıkları ziynet eşyaları Kolye, Saat, Yüzük, Künye Küpe ve altınlarla birlikte nakit para Konya da buldu, Polis ekipleri Konya’ya giderek şüphelilerden B.E. , A.I ve H.K. İsimli şahısları eşyalarla birlikte şahısları Ereğli’ye getirdi. Gözaltına alınan 3 şüpheli işledikleri suçu ise birbirlerinin üzerine attığı öğrenildi. 3 şüpheli 3 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği bilgisine yapılan sorgulama sonrasında ulaşıldı.
Şüpheliler ise yapılan sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Varan : 2
20.12.2016 Günü Eti Mahallesi Deliklitaş Caddesi üzerinde bulunan Küçükyalı Apt. da meydana gelen elektronik eşya hırsızlığı olayı bilgisine ulaştı.
Polis ekipleri yaptığı çalışma sonrasında, Bilgisayar malzemelerinin çalınması olayı ile ilgili yaptığı araştırma sonrasında şüpheliler den H.K ve E.U isimli kişilere tespit etti. 
Yapılan çalışmada çalınan bilgisayar malzemelerinin bir kısmına ulaşırken, Ele geçirilen şüpheliler ise yapılan sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edildi,
Polis ekiplerini halkın huzur ve güveni için yaptığı bu başarılı çalışma dolayısıyla kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.