1. HABERLER

  2. EREĞLİ POLİSİNDEN OKUL GÜVENLİĞİ ÇALIŞMASI

EREĞLİ POLİSİNDEN OKUL GÜVENLİĞİ ÇALIŞMASI

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak: Okulların açılması ile her okula bir polis memuru ve ekip görevlendirildi. Görevliler sorumlu oldukları okul...

A+A-

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak: Okulların açılması ile her okula bir polis memuru ve ekip görevlendirildi. Görevliler sorumlu oldukları okul idarecileri ile sürekli irtibat halinde olacak ve okul güvenliği ile ilgili her türlü soruna anında çözüm bulmaya çalışacaklar.

Okul giriş ve çıkışlarında asayiş ve trafik yönünden tedbirler alınacak, okul çevresi güvenliği artırılacak, öğrenci servislerine yönelik denetimler sürekli yapılacaktır.

Okulla ilgisi olmayan şahısların eğitim öğretim ortamının huzurunu bozmasına izin verilmeyecek. Okul önlerinde bulunan öğrencileri rahatsız eden şahıslara Kabahatler Kanununa göre idari para cezası uygulanacaktır.

Öğrencileri şiddet eylemleri, madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklardan korumak için okul çevresindeki seyyar satıcılara, okul yakınında bulunan park ve bahçelere, umuma açık yerlere denetimler yapılacaktır.

Çocuklarımızın yaşam alanlarının en önemlisi olan ve zamanlarının büyük bir bölümünü geçirdikleri okullarımızın güvenliğinin sağlanması en önemli görevlerimizdendir. Çocuklarımızın Eğitim ve Öğretimlerini her türlü korku ve endişeden uzak güvenli bir eğitim ortamı sağlamak için titizlikle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.