1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli polisinin güven veren başarılı çalışmaları sürüyor
Ereğli polisinin güven veren başarılı çalışmaları sürüyor

Ereğli polisinin güven veren başarılı çalışmaları sürüyor

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda çok sayıda suçlu ve suç unsuru ele geçirildi.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Polisin İlçe genelinde yapmış olduğu kapsamlı çalışmalar neticesinde;

İlçemizde aranan şahıslardan ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak’ suçundan 11 Yıl 44 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.Ö, ‘Yaralama’ suçundan 5 Ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K.Y , ‘Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanuna Muhalefet ’ suçundan aranması bulunan G.R.G isimli şahıs, ‘Bıçak ve Diğer Aletleri İzinsiz Olarak Satın Alma Taşıma ve Bulundurma’ suçundan 2 ayrı aranması bulunan H.K isimli şahıs, farklı suçlardan aranması bulunan toplam 6 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

02.05.2022 günü O.P ve M.E.C isimli şahısların trafikte tartışmış oldukları 3 erkek şahısın kendilerine silah kullandığı beyanlarıyla yapılan araştırmalar sonucunda araç ve içinde bulunan şahıslar tespit edilmiş, S.K, A.T, E.U isimli şüpheli şahıslar yakalanarak, ikametlerinde ve araçlarında yapılan arama sonucu 1 adet ruhsatı bulunmayan tabanca ele geçirilmiş ve şahıslara gerekli işlemleri yapılmıştır.

Kargacı Köyünde maydana gelen Damlama Hortumları Hırsızlığı olayının devamında şüpheli şahıslar damlama hortumları Sanayi bölgesinde satmaya çalıştıkları bilgisi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli şahısların F.Ç, M.G isimli şahıslar olduğu ve araçlarında 6 top damlama hortumu yüklü halde Adana-Konya yolunda seyir halinde oldukları esnada yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar ve malzemeler gerekli işlemler için İlçe Jandarma komutanlığına teslim edilmiştir.

05.05.2022 günü saat 15:00 sıralarında İ.T.A isimli şahısın arkadaşları olan  A.K ve B.C.A isimli şüpheli şahısların ikametlerine gittiğini eve girdiği an kendisine ait olan cep telefonu aldıkları ve kendisine boş senet imzalattıkları beyanla yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldıkları mahkemece A.K isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

07.05.2022 günü ilçemiz Boyacıoğlu Mahallesinde bir oto yıkamada T.Ö, M.Ö, S.Ö isimli şahıslarla A.S, Y.S, A.Ç isimli şahısların oto yıkamayı işletme sebebiyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine olayda M.Ö, Y.S, T.Ö isimli şahıslar silahla farklı yerlerinden hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanmış, olay sonucu 2 adet tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği 1 adet hançer ve 1 adet satır ele geçirilmiş, olaya karışan şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış ve 09.05.2022 günü çıkarıldıkları mahkemece Y.S, T.Ö ve S.Ö tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliklerimizce yapılan çalışmalar neticesinde Adana yolunda durdurulan içerisinde 4 şahısın bulunduğu bir araçta ve araçta bulunan şahısların işyerlerinde yapılan aramada toplamda 61 adet gümrük kaçağı dokunmatik cep telefonu, 3 adet gümrük kaçağı tuşlu cep telefonu, 501 adet gümrük kaçağı cep telefonu aksesuarı ve elektronik eşya(kulaklık, şarj adaptörü ve kablosu, hoparlör vb.) ele geçirilmiş, 4 şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır.

Ereğli polisini vatandaşa güven veren başarılı ve takdir gören çalışmalar nedeniyle, ilçe halkı adına emeği geçenleri kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.