1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Pomem 20. Dönem Mezunlarını Verdi
Ereğli Pomem 20. Dönem Mezunlarını Verdi

Ereğli Pomem 20. Dönem Mezunlarını Verdi

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)de 4 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayan 296 polis adayı için yemin töreni yapıldı.

A+A-

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)de 4 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayan 296 polis adayı için yemin töreni yapıldı.

1-080.jpg

Ereğli POMEM bahçesinde gerçekleştirilen törene Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman,İlçe Gıda, Hayvancılık ve Tarım Müdürü Orhan Soylu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç,Ereğli Gençlik ve Spor Müdürü Cumali Özince, Ereğli İŞKUR Müdürü Sait Eker, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, İş Adamı Mustafa Maç, Türk Polis Teşkilatı 20. dönem mezunları ve mezun olan polislerin aileleri katıldı.

2-109.jpg

Törende konuşan Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi, polis memuru adaylarının ve ailelerinin sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Polis adaylarının yetiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Kurbi, mezunlara görev hayatlarında başarılar diledi.

3-094.jpg

Öğrenciler adına konuşma yapan dönem birincisi Hüseyin Sarıçiçek, eğitim süreçlerinde demokrasi ve ulusal değerlere saygılı, bilim ve teknolojide son gelişmeleri takip eden, insan haklarına saygılı, ekip çalışmasını bilen polis memurları olarak yetiştirildiklerini söyledi.

İşadamı Mustafa Maç, Dönem birincisi öğrenciye Av tüfeği, Dönem ikinci öğrenciye Av bıçağı, Dönem üçüncü öğrenciye ise kitap hediye ederek mezun olan polis memurlarına önerilerde bulundu.

Program, Polis Meslek Eğitim Merkezi 20. Dönem mezunlarının yemin töreni ile son buldu. Yemin töreninin ardından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.