1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ POMEM ATIŞ POLİGONUNU AÇTI
EREĞLİ POMEM ATIŞ POLİGONUNU AÇTI

EREĞLİ POMEM ATIŞ POLİGONUNU AÇTI

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi, 23 Kasım günü düzenlenen tören ile atış poligonunun açılışını yaptı.

A+A-

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi, 23 Kasım günü düzenlenen tören ile atış poligonunun açılışını yaptı.

6-024.jpg

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi’nie 1,5 km mesafede bulunan 28 bin m²’lik atış poligonunun açılışı bugün yapıldı. Düzenlenen açılışa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran,Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Agah Taşkın ve Adem Erdal, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Emniyet Müdürü  İrfan Ceylan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Mustafa Pehlivan, Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi, İşkur Müdürü Sait Eker, Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, işadamı Mustafa Maç, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, birim amirleri ve oda başkanları katıldı. 12.00’de başlayan açılış töreninin ardından Ereğli POMEM öğrencilerinin yaptığı muhteşen gösteri ise dosta güven verirken kötü niyetli kişlere ise korku verdi. Yeni açıılışı gerçekleşen atış poligonunda ise genç polisler yaptıkları başarılı eğitim tatbikatı ise beğeniyle izlendi. Sonrasında yapılan başarılı atışlarla hedefler de tam isabetle vuruldu.

7-018.jpg

İŞ ADAMI MAÇ ‘TAN POLİSE DESTEK

Ereğlinin yetiştirdiği önemli değerlerden iş adamı Mustafa Maç ise  her zaman olduğu gibi yine polisimize verdiği desteğini sürdürdü. Açılışı gerçekleşen atış poligonuna,iş adamı Maç,Trapatış masası ve tüfeğini bağışlayarak desteğini devam ettirdi.

Türk polisi üstünteknolejiyle, Ereğli POMEM’DE başarıyla yetişiyor ve yetiştirilmektedir.Bizlerdepolisimizn yetiştirilmesine vesilere olan ve emeği geçen bütün eğitmenleri ve desteklerini sürdüren iş adamı Maç’ı kutluyoruz.

10-011.jpg

9-016.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.