1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Protokolü Bayramlaştı
Ereğli Protokolü Bayramlaştı

Ereğli Protokolü Bayramlaştı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

Her bayramda olduğu gibi bu yılda, Bayramlaşma programı Ereğli Devlet Su İşleri Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına; Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Jandarma Komutanı Hayri Yazıcı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Abdullkadir Başkan, POMEM Amiri Yaşar Doysal, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin yöneticileri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Jandarma Komutanı Hayri Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve İyi Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar yaptıkları konuşmalarda, bayramlaşma programına katılan protokol üyeleri ve Ereğli halkının bayramlarını kutladılar.

Devlet su işleri tesislerinde yapılan bayramlaşma programının ardından, daha sonra Oğuz ata tesislerinde, Ereğli Şehit aileleri derneğinde yapılan bayramlaşmayla devam etti. Şehit aileleri derneğinde ki bayramlaşma programında. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan ve Ereğli Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Mehmet Emin Özyurt yaptıkları konuşmalarda protokol üyeleri, şehit ve gazi aileleri ile Ereğli halkının bayramlarını kutladılar.

Daha sonra toplu halde çektirilen fotoğrafın ardından bayramlaşma programı sona erdi.

-124.jpg1-474.jpg4-329.jpg6-130.jpg7-104.jpg9-068.jpg10-060.jpg11-056.jpg12-039.jpg13-027.jpg15-018.jpg13-028.jpg14-022.jpg

6-129.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.