1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Ereğli Sağlıkta Güçleniyor
Ereğli Sağlıkta Güçleniyor

Ereğli Sağlıkta Güçleniyor

Ereğli’de sağlık alanındaki yatırımlar devam ediyor.

A+A-

Sağlık Kompleksi Projesinin önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun bir müjdeli açıklama daha yaparak Ereğli 2 Nolu Hacı Mütahir Aile Sağlığı Merkezi projesinin tamamlandığını söyledi.

Mevcut İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının yıkılmasının ardından yerine 9 hekimlik Ereğli 2 Nolu Hacı Mütahir Aile Sağlığı Merkezi yapılacağı müjdesini veren Dursun, “Projesi tamamlanan ve ihaleye çıkacak olan Sağlık Merkezi, 4 kattan oluşacak ve 1500 metrekare kapalı, 376 metrekare oturum alanına sahip olacak” dedi.

KDV hariç 5 milyon 250 bin TL tahmini bedelle ihaleye çıkacak olan Ereğli 2 Nolu Hacı Mütahir Aile Sağlığı Merkezinin Ereğli’ye hayırlı olmasını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Belkaya Aile Sağlığı Merkezinin de geçici kabul yaptığını vurguladı.

Belkaya Aile Sağlığı Merkezinin inşaatının %100 e ulaşarak kabule başladığını söyleyen Dursun, “Toplam 328 metrekare oturum alanına sahip Belkaya Aile Sağlığı Merkezi 1 milyon 126 bin 782 TL’ye yapıldı. Bölgemizde önemli bir eksikliği giderecek olan Belkaya Aile Sağlığı Merkezi’nin hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan yatırımlarla Ereğli sağlık alanında güçlenmeye devam ediyor. AK Parti olarak misyonumuz her zaman halkımıza hizmet etmektir. Bu düsturla Ereğli’mize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

eregli-saglik-kompleksi-004.jpg

eregli-saglik-kompleksi-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.