1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli, Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı
Ereğli, Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Ereğli, Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Bitlis Hizan’da arazi taraması yaparken çığ düşmesi sonucunda şehit olan Ereğlili Uzman Çavuş Ali Taştepe son yolcuğuna uğurlandı.

A+A-

            Bitlis Hizan’da arazi taraması yaparken çığ düşmesi sonucunda şehit olan Ereğlili Uzman Çavuş Ali Taştepe son yolcuğuna uğurlandı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çayhan Mahallesi’nde toprağa verilen şehidi Ebedi İstirahatgahına binler uğurladı.

+seh¦-t-al¦--ta+stepe-cenazes¦--1.jpg

        Cenaze törenine; Milli Eğitim Bakanı Dr. İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar'ın yanı sıra Kurum Amir ve Müdürleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

+seh¦-t-al¦--ta+stepe-cenazes¦--2.jpg

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Bitlis Hizan’da görev yaparken çiğ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çvş. Ali Taştepe kardeşimizi son yolcuğuna uğurladık. Vatan uğruna canını veren evlatlarımız bizde derin acılar bırakıyor. Biz onlar sayesinde güvende oluyor, ülkemize hizmet ediyoruz. Allah(cc) onlardan razı olsun. Hemşehrimiz Uzman Çvş. Ali Taştepe kardeşimize ve bu olayda şehit düşen kardeşlerimize Allah(cc)’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar dilerim. Ayrıca bu elim olayda yaralanan on iki Mehmetçiğimize de acil şifalar dilerim” dedi.

+seh¦-t-al¦--ta+stepe-cenazes¦--4.jpg

Afrin’de yürütülen “Zeytin Dalı Operasyonu”na da değinen Başkan Özgüven: “Devletimizin Afrin’de yürüttüğü operasyon sınırlarımızın güvenliğini sağlamak ve sınırımızda terör devleti kurma uğraşlarını yok etmek için yapılan bir operasyondur. Türkiye güçlü bir devlettir ve kimse terör gruplarıyla iş birliği yaparak sınırlarımızı tehdit edemez. TSK’mızın sivil vatandaşa zarar vermeden titizlikle yürüttüğü operasyonun başarı ile sonuçlanacağından şüphemiz yoktur. Allah(cc) kahraman askerimize güç kuvvet versin inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimize Allah(cc)’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

+seh¦-t-al¦--ta+stepe-cenazes¦--3.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.