1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli şehit aileleri derneğinde, Ertaştan güven tazeledi
Ereğli şehit aileleri derneğinde, Ertaştan güven tazeledi

Ereğli şehit aileleri derneğinde, Ertaştan güven tazeledi

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Ereğli Şehit Aileleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı.

A+A-

Ereğli  Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Ereğli  Şehit Aileler dernek binasında gerçekleşen Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulunda, mevcut başkan Yılmaz Ertaştan tek aday olarak katılmış olduğu genel kurulda. Üyelerin tamamının desteğini alarak dernek başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kuruluna, Ereğli şehit aileleri derneği üyeleri katıldı.

Ertaştan şunları söyledi; çok samimi duygularla bir araya gelerek, kurmuş olduğumuz derneğimizin, olağan genel kurulunu, gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Zor olduğunu bildiğim  ama çok şerefli, onurlu  bir göreve, bizleri  tekraren layık gören sizlere, şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada şehit ailelerinin hizmetinde olacağımızı, şehit ailelerinin sorunlarının çözülmesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımızdan emin olmanızı istiyorum. bu kutsal dernek altında  toplanarak birlik olduğumuzu, aynı duyguları yaşadığımızı, bu vatan için, bu millet için, verdikleri bedelin ne kadar kutsal olduğunu ve gurur duyulacak bir şeref olduğunun, bilincine vararak, faaliyetlerimizi devam ettirdik, bundan sonrada devam ettireceğiz, dedi.

Ereğli şehit aileleri dernek başkanı Yılmaz Ertaştan’ı bizlerde kutluyor. Onurlu görevinde kendisine başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.