1. HABERLER

  2. Ereğli Vilayet’lik , Belkaya İlçe’lik Hakkını Alacak

Ereğli Vilayet’lik , Belkaya İlçe’lik Hakkını Alacak

Seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’ye bağlı Beldeleri ziyaret ederek burada vatandaşlarla buluşan Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı...

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’ye bağlı Beldeleri ziyaret ederek burada vatandaşlarla buluşan Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu ve beraberindeki yol arkadaşları Belkaya girişinde yoğun kalabalık tarafından karşılandı.

Belkaya’da esnafları ve Pazar yerini ziyaret eden Oprukçu’ hayırlı işler, bol kazançlar ‘ dileklerini iletirken,Belkaya’nın gösterdiği yoğun ilgiye de teşekkür etti. Belkaya’daki vatandaşların yan ısıra çocukların da yoğun ilgi odağı olan Oprukçu çocuklara “ Çok çalışın,bol bol kitap okuyun.Taktir alın sizi yazın tatile göndereyim “ dedi.

“ Başı Hasan Dağı kadar dik,yüreği Ereğli ovası kadar engin Belkaya’lılar “ diyerek yoğun bir kalabalığa hitap eden Oprukçu Belkaya’da şöyle konuştu;” Ereğli’miz için köylerimiz ve beldelerimiz için 5 yıl süreyle çok yoğun çalıştık.Çalıştığımızı hizmetlerimize bakarak taktir eden Taşbudak köyümüzdeki Ramazan emmi de görüyor ve bize diyor ki,’ Ulu caminin önündeki meydanı görüp de sana oy vermeyen taş olur Hüseyin Oprukçu’diyor.Bakın ki,yoğun bir baskı ve zulüm altında Ereğli’ye muhteşem hizmetler yaptık” dedi.

“ Gazinoların şehir taşınması,Akbank’ın önü,Ulu cami önündeki muhteşem meydan,Oğuz Ata Sosyal Tesisleri “ diyerek birbirinden muhteşem hizmetlere değinen Oprukçu,” Yunus Emre meydanına yapılan camimizde ezelden ebede bütün Ümmeti Muhammed bizlere dua edecek “ dedi.Ereğli’de işsizliğin önlenmesi için yoğun bir çaba ve gayret içinde olduklarını ve bu yönde 3.5 yıllık bir uğraşın neticesinde organize sanayi bölgesine ilave olarak 158 hektarlık alanı satın aldıklarını,bunun yanı sıra Akhüyük ve Yeniköy bölgesinde çıkarılan termal sıcak suyun da şifa dağıtırken,iş istihdamı sağlayacağını ve burada seralarla birlikte 400 yataklı bir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinin de  yapılacağını söyledi.

Oprukçu Belkayalılara seslenerek;” 30 Mart’a kadar Belediyeniz var ve bu tarihten sonra Belkaya Belediyesi yok.Belkayadaki 8 muhtarın 7 ‘si yok.Bunu ben yapmadım,bunu Akp iktidarı yaptı” dedi. Oprukçu;” Ereğli’nin ferasetine kurban olurum. Akp rüzgarının estiği 2009’da  rüzgara rağmen Ereği halkı bizi Belediye Başkanı seçti.Ereğli ve Belkayamız MHP’li bir Belediye Başkanını seçti.Ben sizin ferasetinize kurban olurum.Yüreğinize sağlık” dedi.

Akp’nin adayının ‘ Üçlü olmazsak güçlü olamayız ‘ söylemlerine ilişkin ise  Oprukçu ;” Birileri Ereğli’yi sanki Konya’nın mahallesi yapacaklarmış gibi koşuyorlar.İnsan biraz haya eder.Ereğli Vilayet olmaya aday ,Belkaya ilçe olmaya aday,bunlar da kalkmış Ereğli’yi Konya’nın mahallesi yapıyorlar” diyerek 2015 yılının sonunda Ereğli’nin Vilayet,Belkaya’nın da İlçe  olacağını vurguladı.MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın Ereğli’nin vilayet olmasına ilişkin verdiği kanun teklifini hatırlatan Opukçu;” Vekil’e 2 Aydır söylüyorum.Ereğli’nin Vilayet olmasına ilişkin bir kanun teklifini 2 aydır verdiremedim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.