1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de 09.05’te hayat durdu
Ereğli’de 09.05’te hayat durdu

Ereğli’de 09.05’te hayat durdu

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85'inci yılında özlem ve minnetle anıldı.

A+A-

Ereğli’de Atatürk Anıtı'na çelenkler konuldu ve saygı duruşunda bulunuldu.

Türkiye Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 85 yıl önce bugün sonsuzluğa intikal etti. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Ereğli’de de saatler 09.05’i gösterdiğinde hayat adeta durdu. İlçemiz Ereğli’de Atatürk anıt alanında düzenlenen anma programında Büyük önder Atatürk anıldı. Protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen anma programında, Ata’ya saygı duruşunda bulundu. Sirenler çalmaya başladı ve vatandaşlar oldukları yerde dururken, araçlarında olanlar da inip Atasına saygısını gösterdi. Tarım İşçilerinin çalışmalarına ara vererek saygı duruşuna geçtiği görüldü. Atatürk’e duyulan sevgi ve özlem ilçemiz Ereğli’de Anıt alanında düzenlenen anma programının sonrasında, Belediye Kültür Merkezinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.

Ereğli’deki Anma programına; Konya Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

1-602.jpg

dsc-0948.jpgdsc-0949.jpgdsc-0955.jpgdsc-0969.jpg2-601.jpg

3-472.jpg

5-226.jpg

6-163.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.