1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Ereğli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Ereğli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ KutlandıEreğli İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü düzenlenen programlarla kutlandı.

A+A-

Kutlama programına, Ereğli POMEM Öğrencileri tarafından organize edilen yürüyüşte söyledikleri kahramanlık şarkıları kutlamalara damga vurdu.

Ereğli’de düzenlenen;  ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ düzenlenen programlarla kutlandı. Kutlama programına, Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, POMEM Ali Kurbi, İlçe Emniyet Müdürü Necdet Ercan, Askeri Erkan, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Şehit ve Gazi aileleri, STK ve vatandaşların katılımıyla 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü kutlamalarında düzenlenen programlarla okunan dualarla şehitlerimiz anıldı.

Atatürk anıt meydanı önünden başlayan yürüyüşe protokol üyeleri, POMEM Öğrencileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken yürüyüş Uğurlu cami önü 15 Temmuz meydanında sona erdi. Burada düzenlenen programda okunan istiklal marşının ardından ise dualarla şehitlerimiz anıldı. Programda protokol üyeleri tarafından günün önemine dair yapılan konuşmalar eşliğinde program sürerken,  Ereğli’de şehitlerimizin anıldığı 15 Temmuz kutlamaları 3. Yıldönümü Ereğli’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi.

dsc_8637.jpg

dsc_8644.jpg

dsc_8652.jpg

dsc_8659.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.