1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de 17 Koyunu Çalınan Çiftçi İsyan Etti
Ereğli'de 17 Koyunu Çalınan Çiftçi İsyan Etti

Ereğli'de 17 Koyunu Çalınan Çiftçi İsyan Etti

Konya’nın Ereğli İlçesi Barbaros Mahallesi’nde yaşayan Cemil Uslu’nun 23 adet koyunundan 17 tanesi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

A+A-

Olay, Barbaros Mahallesi Yeni Karama yolu üzerinde sabaha karşı saat 03.00 sularında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, koyunlarını gece muayyen saatte yemlerini veren ve ahıra kapatan Cemil Uslu dinlenmek için evine çekildi. Gece yarısından sonra, duyduğu gürültüye uyanan Cemil Uslu, 23 Koyundan 17 tanesinin çalındığını fark etti. Durumu Polise bildiren talihsiz çiftçi, endişe içinde güvenlik güçlerinin gelmesini bekledi. Belirtilen adrese gelen Polis ekipleri, Bölgemiz ’de ve İlçemiz Ereğli’de koyun hırsızlarını bulmak için soruşturma başlattı.
Mağdur çiftçi Cemil Uslu; “Koyunlarımı kimlerin çaldığını bilmiyorum. Ama birkaç gündür mahallemizde değişik tiplerin gezdiğini gördüm dedi. Güvenlik güçlerinden bir an önce koyunlarımın bulunmasını istiyorum. Bizim bu hayvanlarımız alın terimiz, tırnaklarımızla didindik çalıştık, Bizler hayvancılık ve çiftçilik yaparak geçimimizi sağlıyoruz. Emeklerimiz çalındı” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
Bizler ’de Mağdur hemşerimiz Cemil Uslu’ya geçmiş olsun diyor ve Ereğli polisinin bu olayı en kısa sürede çözeceğini ümit ediyor ve inanıyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.