1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE 2 KİŞİ BIÇAKLAYAN ŞÜPHELİLER KARAMANDA YAKALANDI
EREĞLİ’DE 2 KİŞİ BIÇAKLAYAN ŞÜPHELİLER KARAMANDA YAKALANDI

EREĞLİ’DE 2 KİŞİ BIÇAKLAYAN ŞÜPHELİLER KARAMANDA YAKALANDI

Dün akşam Ereğli’de 1 kadın 2 kişi bıçaklayan şüpheliler Karamanda ele geçirildi.

A+A-

Karaman'dan Ereğli'ye giden ve orada tartıştıkları 1'i kadın 2 kişiyi bıçaklayarak ağır yaralayan 1'i kadın 3 şüpheli tekrar saklanmak için geldikleri Karaman'da yakalandı.

Günlük kiralık apart dairede yakalanan şüpheliler işlemlerinin ardından, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Olay dün akşam Ereğli İlçesi Aşıklar Mahallesi yolu üzerinde meydana gelmişti. İddiaya göre Bahattin K., Ahmet K., Mustafa Ö. ve Dilek A. aralarında ailevi sorunlar bulunan akrabaları Şenol D. ve Naciye K.' ile görüşmek için Karaman'dan Ereğli'ye geldiler. Aşıklar mahallesi yolunda 70 ET 662 plakalı otomobilde bekleyen Şenol D. ve Naciye K. ile tartışmaya başlayan şüpheliler çıkan kavgada Naciye K. ve Şenol D.'yi bıçaklayıp hızla olay yerinden kaçtı. Otomobilin içerisinde yaralılar olduğunu fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Naciye K. ve Şenol D. kaldırıldıkları Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hayati tehlike kaydı ile Konya'ya sevk edildi.

Olayın ardından şüphelilerin ve yaralıların Karaman bağlantısı olduğu belirleyen polis ekipleri, Karaman İl Emniyet Müdürlüğün ekipleriyle bağlantıya geçilmesi üzerine, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Bürosu dedektifleri yaptıkları çalışmada şüphelilerin 42 AGL 078 plakalı otomobil ile Karaman'a geldiklerini ve Tabduk Emre Mahallesi 1584 sokak üzerinde bulunan bir günlük kiralık apart dairede saklandıklarını belirledi. Adrese yapılan operasyonda Bahattin K., Ahmet K., Mustafa Ö. ve Dilek A. gözaltına alındı. Şüpheliler işlemlerinin ardından Ereğli İlçesinden gelen ekiplere teslim edilerek Olayın yaşandığı Ereğli İlçesine getirildiler.

Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.