1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Ereğli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı
Ereğli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Ereğli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, İlçemiz Ereğli’de Pandemi sürecinde kutlanan öğretmenler günü ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

A+A-

Atatürk Anıtında düzenlenen programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç tarafından çelenk sunuldu. Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından Başöğretmen Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimiz ve Şehit Öğretmenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. ardından İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Anıtta düzenlenen programın sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki programda, emekli olan öğretmenlere şeref belgesi takdim etme programı düzenlendi. Daha sonra ise  düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan aday öğretmenler için yemin töreni düzenlendi.

Ereğli’de düzenlenen etkinlikte Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç günün önemine dair yaptıkları konuşmada öğretmenlik mesleğinin önemine değindiler ve öğretmenler gününü kutladılar.

Programa katılan öğretmenlerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

dsc_1163.jpg

dsc_1171.jpg

dsc_1193.jpg

dsc_1201.jpg

dsc_1204.jpg

dsc_1211.jpg

dsc_1215.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.