1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı
Ereğli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

Ereğli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, 13.00 saatlerinde Oğuz Ata Tesisleri'nde bulunan Ereğli Belediyesi Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

A+A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, bugün 13.00 saatlerinde Oğuz Ata Tesisleri'nde bulunan Ereğli Belediyesi Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Etkinliğe Belediye Başkanı Yardımcıları Agah Taşkın ve Lokman Göktaş, Ereğli Türk Kadınlar Birliği Başkanı Sabiha Zor, Ereğli Türk Kadınlar Birliği Başkan Yardımcısı Nebahat Mürekkepçi, Ereğli'de ki engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

dsc_7071-002.jpg

Ereğli Engelli Derneği Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Müdürü Osman Tezcan, derneğin çok iyi işlere imza attığına değinerek "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hep birlikte olalım istedik. Bu derneği açmakla çok iyi bir iş yaptık. Birbirimizi görüp, sohbet edebildiğimiz bir mekanımız var. Ereğli'de büyük işler yapmışız daha fazla şey yapmak istiyoruz. İyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

dsc_7098.jpg

Etkinlikte konuşan Ereğli Engelliler Derneği Başkanı Songül Vural, "Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Sizleri böyle gördüğüm için çok mutlu oldum.Hepimiz bir aradayız, hepimiz aynı hayatı paylaşıyoruz. Ben de sizler gibi bir engelli çocuk annesiyim. Yaptığımız işlere yenilerini eklemek için çok çalışacağız" dedi.

Yapılan ikram ve konuşmaların ardından ise Dernek bünyesinde bulunan öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

dsc_7128.jpgdsc_7122.jpgdsc_7076.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.