1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı
Ereğli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı

Ereğli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı

Ereğli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, 3 Alp ve Nazlı Öksüz konserleri eşliğinde coşku ile kutlandı.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen konsere İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Jandarma Komutanı, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ülkü Ocağı Başkanı ve Yönetimi, STK Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve binlerce Ereğlili katıldı.

“100. YILDA HUZUR ŞEHRİ VİLAYET EREĞLİ’Yİ İNŞALLAH HEP BERABER BUGÜNDEN SELAMLAMAK İSTİYORUM”

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Bugün Büyük Taarruz’un 101. yıldönümü, 30 Ağustos Zafer Bayramımız hepimize kutlu olsun inşallah. Ülkemizin Kurtuluş Savaşı’ndan bu güne 101 yıl geçti, Cumhuriyet’in ilan edilişinin de 100. yılını inşallah 29 Ekim’de yaşayacağız. 100. yılda huzur şehri vilayet Ereğli’yi inşallah hep beraber bugünden selamlamak istiyorum. Ülkemiz, milletimiz büyük bir esaret altına sokulmaya, ülkemiz işgal edilmeye kalkıldığı bir süreçte milli birlik ve beraberlikle nasıl omuz omuza Anadolu’nun Türk’e ebedi vatan olması için varlığını ortaya koymuşsa, yarınlarda da inşallah Türkiye’nin iktisadi, sosyal, kültürel, siyasi anlamda kuşatılmasının önünü de önümüzdeki 21. yüzyılı Türk Asrı, Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın inşası sürecinde Allah’ın izniyle yaracak, bu kuşatmadan da aziz milletimiz kurtulacak. Bugünlere kolay gelinmedi çok şehit verdik, kanlarınızla suladığınız topraklar vatan oluyor işte. Şehitlerimizin kanlarıyla suladığımız Türk’e ebedi vatan olsun diye atalarımızın bize emanet ettiği Anadolu topraklarında şerefle yaşıyoruz. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Rahmet-i Rahmana kavuşan silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, bütün kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yad ediyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Sevgili hemşerilerim nice bayramlarda sizlere hizmet etmenin şerefiyle buluşmak istiyoruz. Yeniden sizleri saygıyla selamlıyor, bayramımızı kutluyor, Allah’a emanet ediyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ifadelerini kullandı.

“BU ANLAMLI PROGRAMDAN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Daha sonra sahneye gelen Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı ise: “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Biliyorsunuz bugün büyük zaferin 101. yıldönümü imkansızlıklar içerisinde verilen Kurtuluş Savaşı sonrasında kurulan modern Türkiye Cumhuriyeti ilelebet inşallah yaşayacak. Geçmişte nasıl imkansızlıklar içerisinde 7 düveli dize getirmişsek bundan sonra da 7 düveli dize getirme kudreti milletimizin öz benliğinde var. Ulu Önder Atatürk’ü ve bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle yad ediyorum. Bize emanet edilen Cumhuriyet inşallah bizim ve bizden sonraki kuşakların omuzları üzerinde daha büyük zaferlerle yükselecek. Bu anlamlı programdan dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz tayinimiz çıktı bu da bir helalleşme fırsatı oldu, elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Bizden yana bir hak varsa cümleten helal olsun, sizlerden de helallik istiyorum. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.

Daha sonra sahneye gelen 3 ALP ve arkasına Nazlı Öksüz Anadolu ezgilerinin muhteşem eserleriyle Ereğlililere unutulmaz bir gece ve bayram coşkusu yaşattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.