1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE AKSOY TARIM ÇİFTÇİYE VERDİĞİ HİZMETLERLE SEKTÖRDE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR
EREĞLİ’DE AKSOY TARIM ÇİFTÇİYE VERDİĞİ HİZMETLERLE SEKTÖRDE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

EREĞLİ’DE AKSOY TARIM ÇİFTÇİYE VERDİĞİ HİZMETLERLE SEKTÖRDE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Konya’nın Ereğli ilçesinde Aksoy Tarım 7/24 verdiği hizmetlerle çiftçinin en büyük destekçisi olurken, sektörde yılların tecrübesiyle yükseliş grafiğini her geçen yıl, daha yüksek noktalara taşıyor.

A+A-

AKSOY TARIMDA HEDEF; DAHA FAZLA ÜRETİM İLE ÇİFTÇİNİN YANINDA OLMAK!

İlçede tarım sektöründe kapsamlı çalışmalarıyla tecrübeli ekibiyle tarımım her alanında çiftçinin yanında olan Aksoy Tarım sahibi Sinan Aksoy Ereğli’de ve bölgede zirve yolculuğunu başarıyla sürdürüyor.

Aksoy, Daha fazla üretim, istihdam ve ihracat hedefinde olan çiftçilerimizin yanında olarak desteklerine devam ediyor. Başarılı iş insanı Sinan Aksoy tarım sektöründe teknolojiyi yakinen takip etmekle doğru orantılı zamanında sunulan geniş ve zengin tarım aletleri filosuyla vermiş olduğu hizmetle, Bu başarının ayrıca, araştırmalar yapıp, uygun yeni ürün ya da hizmetin teminini veren bir firma olduklarını, her zaman hedefimiz çiftçi dostumuza kazandırmak olmuştur. Aksoy, Bu başarımız farklılıklara kucak açmakla da doğrudan ilgilidir dedi.

Sektörlerindeki en gözde fuarlara katılım sağlayıp yenilikleri ve müşteri beklentilerini yakından takip ederek, Aksoy Tarımın 2023 de bugünkü konumdan daha ileri noktada olmayı hedeflediklerini kaydetti. Hedefimizde her zaman ülke ve Ereğli ekonomisine katma değer katkısında bulunmayı amaçlıyoruz. Firmanın sahip olduğu misyon dahilinde yenilikçi ve ileriye yönelik hedefleri benimseyerek çiftçiye kazandırmak olmuştur. İfadelerinde bulundu.

İş insanı Sinan Aksoy Tarım Farkı ve tecrübesiyle, deneyimli ekiplerle çiftçilerimize Sürüm, Ekim Hazırlık, Biçim, Balya, Tohum, Gübre, İlaçlama, Mısır, Pancar, Nohut, Fasulye Ekimi ve Çapalama işlemleri itinayla yapıldığını belirten Aksoy, hizmetlerinin 7/24 zaman fark etmeksizin çiftçiye verilen çalışma ile mutlu olduklarını söyledi. Sinan Aksoy, Bize uğramadan geçmeyin bir telefon kadar yakınız.

Ereğli halkının ve bütün çiftçilerimiz, Yeni yılını kutlar, Bereketli bir hasat sezonu dileyerek mutlu günler dileriz.

Aksoy Tarım

Adres; Cinler Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzeri

Ereğli

İrtibat tel; 0532 203 04 16

dsc-3846.jpg1-557.jpgdsc-3803.jpgdsc-3813.jpgdsc-3826.jpgdsc-3829.jpgdsc-3832.jpgdsc-3837.jpgdsc-3838.jpgn-002.jpgdsc-3807.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.