1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Asfalt Seferberliği Hız Kesmiyor
Ereğli’de Asfalt Seferberliği Hız Kesmiyor

Ereğli’de Asfalt Seferberliği Hız Kesmiyor

Ereğli Belediyesi yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştıran Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ereğli’nin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

A+A-

Ereğli Belediyesi yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştıran Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ereğli’nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Şinasi Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.
YOLLARIMIZI VİLAYET EREĞLİ’YE YAKIŞIR HALE GETİRİYORUZ
Sıcak asfalt sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Ereğli Belediyesi merkez ve merkeze uzak mahallelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını belirlediği plan, program doğrultusunda vatandaşların istek, talep ve önerilerini de göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyor. Başkan Oprukçu: “Tüm imkanlarımızı seferber ederek yoğun bir asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde ulaşımı rahatlatmak için yol yapım çalışmalarını gerçekleştirerek tozlu, çamurlu yol bırakmama kararlığımızı ortaya koyuyoruz. Hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu için güvenli bir şekilde ulaşımlarının teminini sağlayarak yolların standardını en üst seviyede tutmak için çalışıyoruz. Azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ederek hiçbir mahallemizde yol sorunu kalmasın istiyoruz. Yol medeniyete açılan kapıdır, vilayet olma yolunda umudumuzun arttığı bu dönemde şehrimizin yollarını da vilayet Ereğli’ye yakışır hale getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bunun için hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-001.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-003.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-002.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-004.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-005.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-006.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-007.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-008.jpg

ereglide-asfalt-seferberligi-hiz-kesmiyor-009.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.