1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de asker uğurlamasında koronavirüs unutuldu
Ereğli'de asker uğurlamasında koronavirüs unutuldu

Ereğli'de asker uğurlamasında koronavirüs unutuldu

Ereğli'de vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlerin uğurlanması sırasında koronavirüs salgını unutulup, maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat edilmezken, görevlilerin ısrarla yaptığı uyarı ve ikazlar hiçe sayıldı.

A+A-

Askerler, arkadaşları tarafından omuzlara alınıp havaya fırlatıldı. Ramazan bayramından sonra koronavirüs vaka sayısının artış gösterdiği yerler arasında yer alan Ereğli'de vatani görevini yapmak için birliklerine gidecek askerlerin uğurlanması sırasında koronavirüs adeta unutuldu. Uğurlama nedeniyle şehirlerarası otobüs terminalinde yoğunluk yaşanırken, meşaleler eşliğindeki kalabalık maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmedi. Askerler, arkadaşları tarafından omuzlara alınıp havaya fırlatıldı. Polis ekipleri ise asker adaylarına ve yakınlarına, maske takıp, sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda sık sık defalarca uyardı.

Lütfen çağrımız bütün asker adaylarına ve yakınlarınadır. Bu mutlu an, üzüntüye dönmesin uyarı ve kurallara uyalım kendimizi ve bir başkasının yaşamına karşı tehdit oluşturacak eylemlerde bulunmayalım! görevlileri de zor durumda ve risk altında bırakmayalım, Çünkü sizleri seviyoruz, bu cennet vatanımız için birer değersiniz diyor ve hayırlı teskereler diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.