1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3.  Ereğli’de ‘’Aşmak İçin Hareket ‘’
 Ereğli’de ‘’Aşmak İçin Hareket ‘’

 Ereğli’de ‘’Aşmak İçin Hareket ‘’

Ereğli’de Engelleri Birlikte Aşıyoruz,  ‘’Aşmak İçin Hareket’’ Etkinliği Ereğli’de düzenlenen etkinlikle protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla Gerçekleşti.

A+A-

Ereğli’de Engelleri Birlikte Aşıyoruz,  ‘’Aşmak İçin Hareket’’ Etkinliği Ereğli’de düzenlenen etkinlikle protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla Gerçekleşti.

Programa, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli belediye Başkanı Özkan Özgüven, POMEM Ali Kurbi, Eski Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Göktaş ve Öğrenciler katıldı.

Yurt içinde 72 ve yurt dışında 7 Şubesi ile şimdiye kadar Türkiye’de ve Dünya’da birçok engelli ve yakınlarına hizmet götüren Türkiye Beyazay Derneği, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleri ile başlattığı ‘’Aşmak İçin Hareket’’ kampanyası Ereğli’de tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye Beyazay Derneği Konya/ Ereğli Şubesi ve Ereğli Kaymakamlığı’nın organize edeceği, CherryHotel’in ev sahipliğinde gerçekleşecek programda iş hayatına başlayan engelli ve engelsiz bireyler birlikte bocce, masa tenisi ve dart oynayarak engelleri sporun kardeşliği ile birlikte aşacaklar.

Türkiye Beyazay Derneği Konya/Ereğli Şube Başkanı Vefa DEMİRKIRAN ‘’ Engelli ve engelsiz bireylerimiz için ortak bir yaşam kültürü oluşturmak adına  ‘ Aşmak İçin Hareket ‘ kampanyasını devam ettiriyoruz. Sporun yanında iş hayatına yeni başlayan engelli kardeşlerimiz de bugün bizlerle birlikte spor yapacak ve hem iş hayatında hem de günlük yaşamda tüm engelleri beraber aşacaklar. ‘’

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman AYVA ‘’  Spor yapma kültürünü ve çalışma hayatını engelli-engelsiz demeden birlikte yaygınlaştırmalıyız. Bugün burada işe başlayan engelli kardeşlerimizle birlikte spor yapmanın keyfini yaşayacağız. ‘’ Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.