1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de "Cezaevine kitap bağışı" kampanyası başladı
Ereğli’de "Cezaevine kitap bağışı" kampanyası başladı

Ereğli’de "Cezaevine kitap bağışı" kampanyası başladı

CEZA İNFAZ KURUMU KÜTÜPHANELERİ İÇİN EREĞLİ ADLİYESİ'NDE KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI BAŞLATILDI.

A+A-

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan "Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında "Ceza Evi İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için kitap bağış kampanyası" düzenlendi.

Tüm yurtta olduğu gibi İlçemiz Ereğli'de de Adalet Sarayında kitap bağış standı oluşturuldu. Kampanyanın amacı ise hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığı kazanmaları, kütüphaneleri etkin olarak kullanabilmeleri ve daha fazla kitaba erişim sağlayabilmeleri olarak belirtildi.

Düzenlenen kampanyaya, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Sinan Özbek, Cezaevi Tabur Komutanı Yarbay Mustafa Selçuk, İlçe Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayri Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın katılımıyla kitap bağış standında kampanya süreci başlatıldı.

Ereğli Adliyesi’nde başlatılan ve 16 gün sürecek olan “Kitap Toplama Kampanyası” Ereğli Park Site AVM ve Uğurlu Camii önünde kurulan stantlarda da devam edeceği öğrenilen kampanya, 16 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir.

dusuk-1.jpg

 

dusuk-2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.