1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE CHP “NEDEN HAYIR” TOPLANTISI DÜZENLEDİ!
EREĞLİ’DE CHP “NEDEN HAYIR” TOPLANTISI DÜZENLEDİ!

EREĞLİ’DE CHP “NEDEN HAYIR” TOPLANTISI DÜZENLEDİ!

CHP Ereğli İlçe Örgütü tarafından organize edilen ve Konya Milletvekili Dr Hüsnü Bozkurt’un katılımı ile “Neden Hayır”  düzenlenen toplantı ile anlatıldı.

A+A-

 

CHP Ereğli İlçe Örgütü tarafından organize edilen ve Konya Milletvekili Dr Hüsnü Bozkurt’un katılımı ile “Neden Hayır”  düzenlenen toplantı ile anlatıldı.

Sitesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un katılımıyla, 16 Nisan da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu öncesinde yurdun dört bir yanında olduğu gibi Ereğli’de de siyasi partilerde görülen hareketlilik İlçemiz Ereğli’de de başladı. Referandum öncesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Ereğli de gerçekleştirilen toplantıda. CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un anlatımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil yaptı. Tatlıdil utançlarla dolu bu sisteme Hayır diyeceklerini ifade ederek, Böyle bir ayıba Hayır diyeceklerini söylediği konuşmasının ardından  sözü Milletvekili Hüsnü Bozkurt’a bıraktı.

Bozkurt,  partilileri selamlayarak sözlerine başlarken, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ise milletin önüne ayıplarla dolu bir sistemi getirerek oylamaya sunan bu zihniyeti kınadıklarını ifade ederek, bu sistemin Ülkeye iyilik değil Tek Adamlık ’lık getireceğini belirtti.

Bu maddeleri çok dikkatli değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Bozkurt, “Bir şahıs hem ülkenin başı, hem yargının başı, hem de savunmanın başı olamaz” dedi.

Bozkurt Bu oylama sisteminin ayrıntıları hakkında partililere bilgi vererek neden hayır denilmesi gerektiği hakkında geniş çaplı bilgilendirmede bulunarak, toplantıya katılan Partililerini bilgilendirdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.