1. HABERLER

  2. Ereğli’de Çocuk Atletizmi Semineri Düzenlendi

Ereğli’de Çocuk Atletizmi Semineri Düzenlendi

Ereğli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Antrönerlere ve atletizm severlere yönelik Uluslar Arası Çocuk Atletizmi...

A+A-

Ereğli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Antrönerlere ve atletizm severlere yönelik Uluslar Arası Çocuk Atletizmi eğitim semineri düzenlendi.

Ereğli Öğretmen Evi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminere Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Antrönerler ve atletizm severler katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Müdürü Cumali Özince, Türkiye çapında birincisi ile ikincisi Ankara’da, üçüncüsü İstanbul’da ve dördüncüsü Ereğli’de yapılan Uluslar Arası Çocuk Atletizmi eğitim seminerine Ereğli’de 100’ü aşkın başvurunun olduğunu kaydetti.

Özince iki gün sürecek seminerde teorik bilgilerin birinci gün, pratik uygulamaların ise ikinci gün Kasım Topak Ortaokulunda yapılacağını belirterek, katılımcılara eğitim sonunda sertifika verileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Ertay Seyrek tarafından Uluslar Arası Çocuk Atletizmi eğitim semineri verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.